top of page
Business People Having Fun

Partner worden? 

Wilt u partner worden? U kunt ook kiezen om deelnemer of leverancier te worden. 

Wonen voor iedereen heeft tot doel om betaalbaar wonen lokaal, regionaal en nationaal permanent onder de aandacht te brengen. Velen praten over het woningtekort maar enkele doen er ook iets aan. Zo zijn er steeds meer aanbieders van modulaire en slimme woningen, makers van innovatieve technieken om zuinig met energie, koude, warmte en water om te gaan. Ook zijn er vele initiatieven om op boeren- en op braakliggende terreinen tijdelijke modulaire en verplaatsbare woningbouw toe te staan. 

Kortom er zijn veel positieve ontwikkelingen die bijdragen aan het oplossen van het woningtekort en "Wonen voor Iedereen" brengt deze graag onder de aandacht van velen en bij te dragen aan hun succes en verkoop. 

Partner

Partners worden prominent geprofileerd in alle uitingen van website, een profielpagina, logo op homepage, nieuwsbrief, sociale media en jaarlijks congres en expo,
Partners nemen deel aan de partnerbijeenkomst dat elk kwartaal

plaatsvindt. Gratis stand op congres & expo. 

25% korting op kaarten á € 45 p.p. voor relaties voor congres & expo. 

Kwartaalbijdrage: € 450 ex. btw

 

Deelnemer

Deelnemers krijgen vier keer per jaar in de de maandnieuwsbrief een artikel en een profielpagina op de website. 

Een pagina in het congres- expo programma en 50% korting op deelname aan congres & stand op  expo en 20 kaarten met 25% korting op kaarten voor het congres. 

Kwartaalbijdrage:  € 175 ex. btw. 

Leveranciers

Leveranciers krijgen een vermelding op de website, en twee keer keer per jaar een artikel in de nieuwsbrief en krijgen 25% korting op een stand tijdens het congres en expo. 

Kwartaalbijdrage: € 95 (ex. btw). 

Voor meer informatie neemt u contact op met

david@ecolivingnederland.nl 

bottom of page