top of page
7537992c-ca0c-48b6-ad3a-f061997ccf86.jpg

Ecohomeforyou

Website: www.ecohomeforyou.nl

Adres: Schoterhoek 49, 2441 LC Nieuwveen ( Zuid- Holland) 

Contact

Linkedin

Welkom bij Samen Sterker en Ecohomeforyou

Samen Sterker Groep is een samenwerkingsverband van twee ondernemingen die elkaar aanvullen en versterken: Samen Sterker en ECOHomeforyou. Samen Sterker is verantwoordelijk voor de bouw van hoogwaardige modulaire woningen, waarbij vakmanschap, precisie en vakkundigheid centraal staan.

 

De woningen worden geproduceerd in onze fabriek, waar ons inclusieve team, bestaande uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ook statushouders, zich met toewijding inzetten voor de fabricatie van deze modulaire prefab flexwoningen.

Wij kunnen met trots zeggen dat 50% van onze werkzaamheden uitgevoerd  worden door ons inclusieve team. 

ECOHomeforyou richt  zich op de ontwikkeling en het ontwerpen van duurzame en innovatieve maatwerk woonoplossingen.

Onze focus ligt op duurzame huisvesting mogelijk te maken en het creëren van unieke ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Door binnen het budget rekening te houden met uitstraling, realiseren wij betaalbare en aantrekkelijke maatwerk woonoplossingen.

Bij ECOHomeforyou begrijpen we dat elke gemeenschap unieke behoeften heeft als het gaat om huisvesting. Daarom bieden wij op maat gemaakte ontwerpen die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van de doelgroep. Of het nu gaat om gezinswoningen, senioren- of starterswoning, wij streven ernaar om woningen te creëren die perfect passen bij de behoeften en levensstijl van de bewoners.

Duurzaamheid staat centraal in al onze ontwerpen bij ECOHomeforyou. We maken gebruik van geavanceerde duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat onze woningen energiezuinig, milieuvriendelijk en toekomstbestendig zijn. Door te investeren in groene energie-oplossingen, hoogwaardige isolatie en waterbesparende systemen streven we ernaar om de ecologische impact van onze woningen tot een minimum te beperken.

cfd99093-4b35-4e38-aba3-4657b554ed36.webp
ecohomeforyou_logo.jpeg

Type woningen

Moods

Micro - eco woning

Blocks

Mantelzorgwoningen

Open dagen

Wil je onze ECOhomes in levenden lijve ervaren? Je bent van harte welkom op het terrein van De Lange Houttechniek, waar je onze woningen kunt bezichtigen. 

66c6d79f-0388-438b-bd84-ecc546ff6941.webp
header-afbeelding-4.1920x0.jpg

Duurzaamheid

Onze visie op duurzaamheid en hoogwaardige woningbouw samenkomen dankzij onze samenwerking met De Lange Houttechniek.  

De Kracht van Samenwerking

Bij ECOHomeforyou geloven we in het bouwen van een betere toekomst. Daarom zijn we trots op onze nauwe samenwerking met De Lange Houttechniek, een bedrijf dat net als wij gedreven is door duurzaamheid. Hun hoogwaardige houten kozijnen vormen een belangrijk onderdeel van onze prefab woningen. 

Nieuws

temp_image_20240602_095739_1dea96b8-ea8e-47b0-abbf-38849d5ec1be.jpg
bottom of page