top of page
Business People Having Fun

Deelnemers

Er zijn vele oplossingen voor het woningtekort.  
 

Wonen voor iedereen heeft tot doel om betaalbaar wonen lokaal, regionaal en nationaal permanent onder de aandacht te brengen.

 

DENK IN OPLOSSINGEN

Velen praten over het woningtekort maar enkele doen er ook iets aan. Zo zijn er steeds meer aanbieders van modulaire en slimme woningen, makers van innovatieve technieken om zuinig met energie, koude, warmte en water om te gaan.
Klik hier voor het huidige overzicht. 

LOCATIES

Ook zijn er vele initiatieven om op boeren- en op braakliggende terreinen tijdelijke modulaire en verplaatsbare woningbouw toe te staan.  Zelfvoorzienend bouwen of plaatsen maakt wonen betaalbaar en is snel te realiseren. Het leidt niet tot het stikstofprobleem en ook heeft geen last van de netcongestie. 

Twee voorname oorzaken van stagnerende woningbouw. 

Kortom er zijn veel positieve ontwikkelingen die bijdragen aan het oplossen van het woningtekort en "Wonen voor Iedereen" brengt deze graag onder de aandacht van velen en bij te dragen aan hun succes en verkoop. 

ONDERZOEK

Elke bijdrage van onze oplossers en deelnemers maakt ons jaarlijks Wonen voor Iedereen onderzoek mogelijk. Het biedt onze deelnemers een slimme manier om relevante data te verzamelen, contacten te leggen, klanten te werven en hun bekendheid te vergroten en nog meer. 

Voor meer informatie klikt op het kader hiernaast. . 

REGIONALE EXPO

Dankzij de regionale expo komt de verbinding tot stand tussen oplosser ( betaalbare woningen of zelfvoorzienende technieken), gemeenten, woningbouwcorporaties, locatie-aanbieders en inwoners. Ook is er aandacht voor de financiering. 

Er worden zes expo's georganiseerd.  

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met

David Berg via david@ecolivingnederland.nl 

bottom of page