top of page

Compleet overzicht van subsidies en financiering voor cpo en andere woonvormen.
We worden regelmatig benaderd met de vraag hoe men collectieve woonvormen en tiny houses etc. gefinancierd kunnen worden.

Daarom nu ook dit overzicht geplaatst op www.wonenvooriedereen.com


Er zijn best veel provincies die collectieve woonvorm stimuleren en ook als variant voor seniorenwoningen. Dat geldt niet voor elke provincie, maar we houden de regelingen in de gaten wanneer het ook in andere provincie weer wordt mogelijk gemaakt.

Gemeenten verwijzen vaak naar hun provincie voor regelingen, maar dragen vaak wel bij aan kleinschalige bewonersinitiatieven.


Crowdfunding is succesvol ingezet door een aantal wooncollectieven zoals Ecodorp Boekel. De Warren en Bajes dorp.


De Rabobank is sinds kort ook een actieve speler geworden in het mogelijk maken van collectieve woonvormen waar je terecht kunt met al jouw vragen.


Cooplink is een handige website voor wooncorporaties en bevelen wij van harte aan.


Tijdens de regionale expo's kunnen belangstellenden in collectieve woonvormen, tiny houses deelnemen aan een interactief ochtendprogramma waar alle relevante zaken rondom het starten en realiseren van jouw woonidee ter sprake komt.


De regionale expo's vinden plaats op vrijdag 9 augustus (West), vrijdag 30 augustus (Oost), vrijdag 13 september (Noord) en vrijdag 20 september (Zuid).


Voor het overzicht klikt u hier.

Comentários


bottom of page