top of page

De acties voor promotie van betaalbaar wonen en offgrid bouwen gaan van start!

Updated: May 15

Dat er nog veel moet gebeuren om iedereen bewust te maken van het aanbod van betaalbare woningaanbieders en offgrid technieken is wel duidelijk.


Nu het overzicht van betaalbare woningaanbieders compleet is, is de basis gelegd voor de promotie van al die aanbieders en gaan we nog veel verder in het promoten van betaalbaar wonen en offgrid bouwen.


In de komende zes maanden hebben we twaalf grote pr acties voorbereidt om te delen met het grote publiek, gemeenten, woningbouwcorporaties, provincies, ministerie en relevante netwerken.


In combinatie met het overzicht van betaalbare woningaanbieders en het overzicht van offgrid bouwtechnieken. , zullen we ook de portal lanceren met gedetailleerde informatie van betaalbare woningaanbieders en offgrid technieken. In combinatie met online marketing zullen we het grote publiek bereiken en de bekendheid en verkopen van de aanbieders vergroten.


In onderstaand overzicht kunt u lezen welke twaalf grote acties zullen worden gerealiseerd.


WEGWIJZER

In de tussentijd wordt er samengewerkt met Klein Wonen Magazine in het maken, printen en versturen van de wegwijzer - catalogus van betaalbare woningaanbieders- aan gemeenten, woningbouwcorporaties en andere relevante netwerken.

Betaalbare woningaanbieders zijn benaderd per email en/of brief om hieraan deel te kunnen nemen voor maar € 295 excl. btw voor twee pagina's. Deelname kan nog steeds, stuur dan een email naar david@ecolivingnederland.nlComments


bottom of page