top of page

Expo offgrid- en betaalbaar wonen van Wonen van iedereen tijdens Dutch Design Week!
Elk jaar bezoeken gemiddeld 250,000 tot 350,000 bezoekers DDW.

Daarnaast wordt het ook bezocht door honderden journalisten online en print.


De offgrid- en betaalbaar wonen expo is goedgekeurd door DDW, dus zijn we bezig om de partners voor de expo te werven. DDW vindt plaats van zaterdag 19 t/m 27 oktober: Eindhoven

​​​

In aanloop naar de expo worden er nieuwsbrieven met een overzicht van offgridtechnieken- en betaalbare woningen verstuurd aan gemeenten, woningbouwcorporaties en andere relevante partijen en een digitale catalogus.

Ook worden zeven relevante artikelen verstuurd aan de pers voor publicatie en om te delen.


Daarnaast wordt iedereen met een belangstelling in offgrid- en betaalbaar wonen opgeroepen zich aan te melden, zodat we gericht acties kunnen ondernemen voor nieuw op te richten wooncoöperaties.


Uit onderzoek en gesprekken blijkt helaas dat veel gemeenten, woningbouwcorporaties en het grote publiek nog niet precies weten hoeveel kosten worden bespaard dankzij offgrid bouwen en de snelheid waarmee geplaatst kan worden en de vele andere voordelen. De hoogste tijd om de kennis bij te spijkeren.

Er wordt ook een Wonen voor Iedereen bijeenkomst georganiseerd tijdens Dutch Design Week voor gemeenten, woningbouwcorporaties  en andere relevante partijen. 

De expo onderdelen met fysieke presentatie van technieken.

De expo presenteert de offgrid innovaties en slimme oplossingen voor: 

Energie

Koude & warmte

Energieopslag

Water

Sanitair/ keuken 

Fundering/ riolering

Bouwmaterialen

Alle betaalbare woningaanbieders

Financiering

Kennispartners Platform 31, Cooplink, Collectieve Kracht.

​​​

We benaderen gericht de bedrijven die wij tegen een gunstig tarief willen presenteren en vertegenwoordigen tijdens de expo en met de media, gemeenten en meer.


Tijdens de expo worden gedurende negen dagen actief leads gegenereerd die aan alle deelnemende bedrijven dezelfde dag nog worden doorgegeven om op te volgen.

Na de Dutch Design Week zal de expo ook regionaal worden georganiseerd. ​

Profielpagina's en digitale catalogus betaalbare woningaanbieders 

Wonen voor Iedereen biedt elke betaalbare woningaanbieder een gratis profielpagina op de website. We zijn op het moment druk bezig om de profielpagina's te maken, en te delen met de betreffende betaalbare woningaanbieder ter goedkeuring om vervolgens online te zetten.


Vervolgens zal van de profielpagina's een digitale catalogus worden gemaakt

Deze wordt gedeeld en verstuurd aan alle gemeenten, woningbouwcorporaties en andere relevante partijen. 

Ook worden er presentatiewanden gemaakt om tijdens de expo op Dutch Design Week tentoon te stellen en andere expo's en cpo bijeenkomsten. 


​​

 

Komentáře


bottom of page