top of page

Laat je inspireren door het nieuwe boek 'Anders Wonen' van Het Kan Wel.
Anders Wonen: waar gaat het over?


Met vrienden een erf delen of je eigen wooncoöperatie opzetten in de stad. In een tiny house wonen op tijdelijke grond of in een pipowagen op braakliggend terrein tussen het groen. Een eco-community starten of een drijvende woonwijk realiseren.


Steeds meer mensen nemen het heft in eigen hand en kiezen voor een betaalbare, eigen manier van Anders Wonen. Met duurzame materialen, minder spullen, meer connectie met hun omgeving en elkaar, en meer vrijheid.


In dit boek krijg je een inkijkje in het leven van inspirerende woonpioniers en lees je hoe zij hun woondroom hebben gerealiseerd, waar ze tegenaan liepen en welke ervaringen zij willen doorgeven, maar je vindt ook achtergrond informatie en praktische tips. Voor iedereen die zelf plannen heeft om anders te wonen of simpelweg even wil wegdromen.


Waarom zou je dit boek willen lezen?

Dit boek is er voor iedereen die interesse heeft in anders wonen en duurzaam leven. Het boek geeft met prachtige foto’s een inkijkje in het leven van de Nederlandse woonpioniers en deelt hun persoonlijke verhalen, ervaringen en tips. Het boek laat zien hoe wonen ook anders kan als we maar buiten bestaande hokjes durven te denken.  Voor iedereen die zelf plannen heeft om anders te wonen of gewoon nieuwsgierig is en zich wil laten inspireren of gewoon simpelweg wil wegdromen bij deze anders wonen verhalen. 


Wie zijn de schrijfsters Wyke en Asceline?

Wyke Potjer en Asceline Groot leiden met succes het online platform hetkanWEL over duurzaam leven, dat drie keer werd bekroond tot ‘Website van het Jaar’. In 2020 verscheen hun eerste boek, ‘hetkanWEL – voor een groener, eerlijker en leuker leven’. In oktober organiseren ze jaarlijks de  Anders Wonen Maand.


Heb je vragen aan Het Kan Wel, neem dan gerust contact op via redactie@hetkanwel.nl


LAAT JE INSPIREREN EN BESTEL HET BOEK "ANDERS WONEN".


Comments


bottom of page