top of page

Our origin story: In 2020 series.We zijn reeds in de jaren negentig gestart met onderzoek naar de wereld van morgen, vandaag. We waren altijd nieuwsgierig naar waarom dingen zijn zoals ze zijn of gaan zoals ze gaan! Ons motto is al vanaf jonge leeftijd: " Some Men see things as they are, and say why? I dream of things that never were, and say why not?".


Als we kijken naar de wereld om ons heen dan gaan er heel veel dingen goed, maar ook heel veel dingen niet!

We zijn altijd geïnteresseerd in het onderzoeken en verkennen van oplossingen voor wat er beter kan in de wereld.


In 2010 heeft dat mede geresulteerd in een reeks artikelen over de wereld van morgen, vandaag. Wereld van Morgen was onze oorspronkelijke bedrijfsnaam maar op aandringen van de ASN Bank - de bank voor de wereld van morgen- dat veranderd in Toekomst van Nederland.


Bijgaand de gebundelde artikelen die destijds in de duurzame krant De Betere Wereld waren gepubliceerd en enkele ook in De Pers. De artikelen gaan over een 14 tal relevante thema's van de samenleving. Menig voorspelling is uitgekomen maar nog niet allemaal.


Wonen voor Iedereen is een logisch vervolg op wat wij hebben ervaren allemaal zou moeten kunnen om de woningmarkt toegankelijker te maken voor starters, en inwoners met een laag inkomen met lage woonlasten. Er is namelijk heel veel mogelijk vandaag en dat mag iedereen weten!


Met vriendelijke groet,


David Berg


Comments


bottom of page