top of page

Vier regionale expo's van Wonen voor iedereen in de maand juni.

Er worden reeds veel activiteiten georganiseerd rondom betaalbaar wonen, maar verreweg de meeste hebben een focus op gemeente, woningbouwcorporaties en woningaanbieders. Heel vaak ook met een dure ticketprijs en praktisch geen nazorg daarna!

Het grote publiek en belangstellenden voor een bewonersinitiatief worden daar te weinig bij betrokken!


Ook is er veel te weinig aandacht voor offgrid wonen, naast de vele andere oplossingen voor het huidige woningtekort, wel een van de meest betaalbare en toekomstbestendige.


Volgende week publiceren wij ook de definitieve lijst van betaalbare woningaanbieders die inmiddels ruim 100 aanbieders groot is!


Regionale Expo

De regionale expo heeft tot doel om inwoners met belangstelling in betaalbaar wonen en/of particuliere wooninitiatieven te verbinden met gemeenten/ woningbouwcorporaties, locatie-eigenaren en regionale betaalbare woningaanbieders.

Voorafgaand aan de expo kunnen deelnemers deelnemen aan 

de workshop voor iedereen die belangstelling heeft in de mogelijkheden van betaalbaar wonen in de regio, betaalbare woningen, financiering en het organiseren en realiseren van eigen wooninitiatieven. 

Na afloop van de expo kunnen concrete initiatieven worden opgestart en gerealiseerd. 

Deelnamebijdrage € 45 (excl. btw) 

Tijd: 10:00- 12:15 ( workshop)

Tijd: 12:30- 1700 ( expo).

Vrijdag 31 mei:  Noord ( Gr/ Fr/ Dr)

Vrijdag 7 juni:  West ( ZH, NH/ Flevo/ Utrecht)

Vrijdag 14 juni:  Oost ( GLD/ Ov) 

Vrijdag 21 juni: Zuid  ( NB, Limburg, Zeeland) 

Locaties worden op tijd bekend gemaakt en zijn bij voorkeur op locaties van betaalbare woningaanbieders in de betreffende regio.Comments


bottom of page