top of page

Zondag 2 juni nationale CPO dag op het Demopark Almere.


( Op DemoParkNL staan zo’n vijftien kleine en compacte modelwoningen van gerenommeerde bouwers en architecten. In de eerste week van elke maand worden voor vrije bezichtiging kijkdagen en in het paviljoen lezingen georganiseerd. Ga hiervoor naar www.demopark.nl)
Nieuwbouw van woningen ligt grotendeels stil. Terwijl de vraag – vooral naar betaalbare woningen – enorm is. Particulieren nemen daarom in toenemende mate zelf het initiatief met familie, vrienden of gelijkgestemden een eigen woningbouwproject tot stand te brengen. Door met elkaar een bestaand pand te kopen, of nieuw te ontwikkelen, en deze dan in meerdere wooneenheden te splitsen. Of op een grondperceel gezamenlijk een gedroomd buurtschap te stichten. Via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Al dan niet met gemeenschappelijke verblijfsruimten of voorzieningen.


Op de Nationale CPO Dag 2024 op zondag 2 juni op DemoParkNL in Almere wordt aan de ontwikkelmethodiek van samen bouwen en wonen alle aandacht gegeven. Aan de mogelijkheid dat deelnemers in een CPO zelf – en niet een commerciële projectontwikkelaar – aan de knoppen van de realisatie van hun toekomstige woon- en leefomgeving zitten. Eventueel met professionele ondersteuning. Of vanuit een woonconcept waarbij belangstellenden zich kunnen aansluiten en deelgenoot worden.


De Nationale CPO Dag is vooral bestemd voor mensen die van plan zijn een gezamenlijk wooninitiatief te starten. En voor woongroepen die in een startfase verkeren of al actief bezig zijn. Wil je CPO-gerichte lezingen van ervaringsdeskundigen en wetenschappers bijwonen, en kleine betaalbare modelwoningen op DemoParkNL bezichtigen, schrijf je dan in voor de

Nationale CPO Dag.


De deelnamekosten bedragen slechts € 47,50 (inclusief btw en koffie-thee- catering).

Er is plaats voor maximaal 120 deelnemers.


Meer informatie en aanmelden: https://nationalecpodag.nl/

Comments


bottom of page